Tlf:. +47 992 54 999 | post@polyteknikk.no 

logo.png
 
 
 
Meny

om oss

Polyteknikk ble i 2015 en del av Tangen Innovation som er et innovasjonsmiljø bestående av 4 ulike bedrifter med som driver utvikling innen forskjellige teknologier.

Tangen Innovation så muligheten med å utvikle Polyteknikk innen sitt kjerneområde som er teknisk merking og gravering. Polyteknikk har historisk vært teknisk vevd tett sammen med sin største kunde Cavotec som nesten sømløst har fått gravert sine mest kompliserte skilt ut fra sine DAK tegninger. Denne kompetansen har vi ønsket å gjøre tilgjengelig for alle kunder, og håper på denne måten å bredde kundespekteret til Polyteknikk.

Vi lanserer i disse dager nye hjemmesider, og tar samtidig første skritt i retning av å veve Polyteknikk tettere sammen med nye bransjer ved å lansere første versjon av en bestillingsportal der du som kunde skal kunne designe ditt eget skilt direkte på portalen og se skiltet ditt samtidig som du designer. 

Vår visjon med Polyteknikk er å skape noe nytt i bransjen, og vi vår visjon er at ”vi skal endre bransjen fra en håndtverksbransje til en kunnskapsbransje”

Polyteknikk AS 
Wesselsveg 2,
7502 Stjørdal

Tlf:. +47 992 54 999
E-post: post@polyteknikk.no